sâmbătă, 28 decembrie 2013

Modele argument


Am observat un interes mare din partea vizitatorilor pentru "argument". Am sa incerc sa va mai ofer cateva modele de "argumente" care sper sa va ajute daca nu, macar sa va inspire.

Pentru tema "dezastre naturale/fenomene ale naturii"

"Frumusetea dar si forta uimitoare a acestor fenomene naturale m-a inspirat in alegerea acestei teme. De ani de zile oamenii de stiinta dar si simpli cetateni au fost fascinati de tornade,uragane, fulgere sau valuri uriase. Din nefericire schimbarile climatologice din ultimi ani au dus la inmultirea si intensificarea acestor fenomene, motiv pentru care am decis sa ilustrez in paginile site-ului meu caracteristicile acestora dar si cum a influentat omul amplificarea lor.
Fascinantele imagini surprinse de cei care le urmaresc si studiaza de ani de zile mi-au permis realizarea unui site captivant, plin de imagini uimitoare si informatii noi care vor purta vizitatori ste-ului intr-o lume putin cunoscuta."


 Pentru tema Un magazin virtual de articole vestimentare/accesorii/incaltaminte/cosmetice/
"Timpul tot mai putin de care dispunem fiecare dintre noi in ultimul deceniu a incurajat comertul online care ofera cumparatorilor o serie de avantaje. Acest fapt m-a determinat sa realizez un magazin virtul de articole vestimentare numit "nume magazin" care le ofera vizitatorilo posibilitatea navigarii rapide printre produsele oferite spre vanzare precum si reduceri de pret si oferte speciale.
Diversitatea articolelor vestimentare mi-a oferit posibilitatea sa realizez un site atractiv care imbina armonios componentele estetice cu cele functionale. Imaginile produselor completate de o descriere clara dar amanuntita asupra caracteristicilor acestora ofera posibililor cumparatori toate informatiile de care au nevoie pentru a lua decizia potrivita."

Pentru tema Cele 7 minuni ale lumii.
"Misterul acestor capodopere ale vechilor civilizatii fascineaza si ridica semne de intrebare oamenilor de stiinta si astazi. Singura "minune" ramasa in picioare este Marea Piramida de la Gizeh. Grandoarea acestor monumente m-a determinat sa aleg tema site-ului meu "Cele 7 minuni ale lumii". Acest site doreste sa aduca vizitatorul mai aproape de aceste minuni si de perioada in care au fost construite. Informatiile existente in paginile site-ului informeaza si il determina pe cititor sa constientizeze capacitatile omului intr-o perioada in care facilitatile oferite astazi constructorilor ,de tehnologie erau de domeniul SF."

Pentru tema Romania- forme de relief.

"Romania face parte din putinele tari din lume care se bucura de o deosebita divesitate a formelor de relief, fiind inzestrata cu peisaje minunate si rare in Europa sau in lume. Slaba promovare a turismului in tara nostra m-a determinat sa aleg acesta tema pentru site-ul meu din dorinta de a informa pe vizitatori si ai incuraza sa viziteze o tara cu un potential turistic imens ,in care pot descoperi locuri minunate si pline de istorie si mister."

Pentru tema "Centrale nucleare"

"Impactul puternic pe care le-au avut de-a lungul timpului asupra mediului, au afectat milioane de oameni si mobilizat un numar mare de ecologisti. Evenimentele tragice din japonia m-au determinat sa aleg acesta tema pentru site-ul meu, pentru a atrage atentia asupra pericolului, dar si pentru a informa vizitatorii cu privire la metodele de protectie si efectele nocive ale radiatiilor."
Pentru tema "Club Auto"(auto se inlocuieste cu marca unei masini sau cu o categorie de masini ex: trabant)

"Masinile reprezinta o pasiune pentru mine. Sunt de parere ca un club auto este foarte important pentru detinatorii de (marca/tip). Acest gen de club este necesar, ne ajuta sa ne impartasim bucuriile si problemele, internetul oferindu-ne un acces rapid la informatii. Site-ul ofera posibilitatea user-ilor inregistrati sa aibe acces la intrebari frecvente, informatii utile si un forum unde se dezbat cele mai importante tema.

Pentru tema "Cabinet/Service/Spalatorie/Magazin" etc.(promovarea unei afaceri)

Internetul este de mult un mijloc de promovare eficient rapid si ieftin, de aceea am ales sa imi promovez afacerea pe internet(poate sa fie una fictiva nu intereseaza pe nimeni asta).Site-ul v-a cuprinde o serie de informatii utile precum
  • o harta pentru a putea fi localizata usor
  • contact(tel/adresa)
  • tarifele percepute(in cazul unei spalatorii de ex:o pagina a site-ului v-a fi dedicata exlusiv acestui aspect. vor fi trecute toate preturile si cu exlicatiile de rigoare)
  • oferte valabile
  • posibilitatea obtinerii de vouchere pentru useri inregistrati
  • galerie foto
  • scurt istoric(in cazul unui cabinet medical...cum a inceput/ cum s-a dezvoltat/ce planuri de dezvoltare sau modernizare sunt luate in calcul)(acesta este o lista cu informatiile care pot fi in site)
Cu ajutorul internetului ma sigur ca informatiile despre afacerea mea se vor raspandi rapid si va ajunge la persoanele interesate."

Pentru tema" Agentie de turism"
Pentru tema "Filmul X" (un site dedicat unui film celebru (ex:Titanic)IN CURAND


15 comentarii:

  1. buligiu alexandru25 martie 2011 la 20:07

    eu am pentru tiristor ce argument pot pune te rog multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. la prima vedere neobisnuita tema, dar pentru un liceu de profil e ceva normal(din punctul meu de vedere iese din discutie "am ales acesta tema din pasiune pentru electronica..etc"se presupune ca iti place).
    Eu as vedea cu acesta tema un site de informare,in care sa fie prezentate
    -cateva informatii de baza
    -un scurt istoric
    -parametrii de functionare
    -aplicatiile in care este folosit
    -imagini,scheme..etc depinde cat de complex doresti sa fie site-ul

    nu cred ca este nevoie sa argumentezi de ce ai ales tiristorul si nu rezistoarele peliculare sau etc,din moment ce esti la un liceu profil electro, doar nu o sa faci despre ursii panda!!!

    In loc de "argument" pagina poate sa poarte numele de
    -"descrierea site-ului"/"prezentare site"/"introducere"...important este sa specifici care este rolul site-ului: in acest caz de informare.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu mi-am ales tema "cele 7 minuni ale lumii"...ce argument as putea spune?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. as dori si eu un exemplu de argument,daca se poate,despre "Aparate de masura digitale"
    VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  5. As dori si eu un exemplu de argument , plizzzzzz, despre "Romania- forme de relief". Ms mult , imi trebuie urgent

    RăspundețiȘtergere
  6. as vrea si eu un argument despre promovarea produselor.va rog.

    RăspundețiȘtergere
  7. promovarea unui produs anume???mai multe detalii va rog!daca doresti promovarea unui singur produs gen "mancare pentru pisici",poti vorbi in calitate de producator. poti sa promovezi si navete spatiale, pe cei care te noteaza ii intereseaza capacitatea ta de a realiza un site in adevaratul sens al cuvantului.
    daca este vorba de mai multe produse atunci e un fel de magazin online in care se promveaza X produse.argumentul este deja scris trebuie doar adaptat.

    RăspundețiȘtergere
  8. puteti sa-mi spuneti si mie un argument pentru tema''servicii publice si locale''

    RăspundețiȘtergere
  9. va rog imi puteti si mie un argument pentru tema''servicii publece si locale''

    RăspundețiȘtergere
  10. As vrea si eu un memoriu justificativ despre Romania. Va rog! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. as dori si eu un argument pentru tema corespondenta administrativa .

    RăspundețiȘtergere
  12. As vrea si eu un argument pentru un cabinet stomatologic.te rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  13. VA ROG FRUMOS,AM NEVOIE URGENTA DE ARGUMENTARE PENTRU ALEGEREA TEMEI DE ASTESTAT TURISMUL MONTAN IN ROMANIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. As vrea si eu un argument pentru tema "Uniunea Europeana" :| stie cineva sa ma ajute?

    RăspundețiȘtergere
  15. As vrea si eu un argument pt Alunecari de teren in Romania!!

    RăspundețiȘtergere