luni, 21 ianuarie 2013

PowerPoint ca mijloc de prezentare


Un mod mai "simplu" de prezentare a atestatului tau reprezinta o prezentare! In general se recurge la ea cand continutul site-ului nu este foarte complex si nu prea ai foarte multe de spus despre el! Timpul pe care il ai la dispozitie sa-ti prezinti lucrarea nu este tocmai lung asa ca trebuie sa iti dozezi bine cuvintele, si sa punctezi ce trebuie! Prezentarea trebuie sa fie doar o introducere in prezentarea ta; dupa vizualizarea ei vei explica "pe site" ce si cum s-a realizat!
PowerPoint
-->
Este o aplicaţie folosită pentru creare şi editare de prezentări profesionale. Aplicaţia PowerPoint este un produs al firmei Microsoft, integrat în pachetul de programe de birotică Microsoft Office. Prin urmare, acest produs poate fi instalat odată cu celelalte componente ale Microsoft Office. Facilităţile oferite de aplicaţia PowerPoint permit realizarea rapidă a unei prezentări profesionale, indiferent de domeniul de activitate în care lucraţi. Instrumentele PowerPoint vă ajută să structuraţi eficient informaţiile, să le prezentaţi într-un mod atractiv şi dinamic. De exemplu, puteţi utiliza o prezentare  PowerPoint când doriţi să susţineţi o comunicare, să promovaţi un proiect, să analizaţi activitatea catedrei în care lucraţi, etc.

9 comentarii:

  1. salut ! am si eu o intrebare ! daca prezentarea este inclusa in atestat atunci mai trebuie si o prezentare in powerpoint ??

    RăspundețiȘtergere
  2. NU! Nimeni nu te obliga sa ai o prezentare in power point! Iti poti prezenta site fara nici o problema si fara prezentare!
    Dupa cum am mai zis power point este o obtiune buna pentru cei care au un site foarte simplu...gen 4-5 pagini si alea fara prea multe "efecte"

    RăspundețiȘtergere
  3. NU ma asteptam la intrebarea asta!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,stiu sa foslosesc power point dar as vrea sa stiu si eu cum sa il deschid in HTML

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trebuie deschisa in html, ci doar folosita pt a prezenta pe scurt site,baza de date sau ce atestat ai...nu este obligatoriu dar este un mijloc de prezentare pe langa portofoliu,care poate aduce puncte in plus(am vazut prezentare facuta la un atestat in C++,programul nu era foarte complex si deci nu era mult de aratat asa ca a optat pentru o prezentare in care a dat cateva notiuni teoretice si cateva date despre program)

    RăspundețiȘtergere
  6. un mic ajutor va rog...un sfat...ce slide transition as putea sa folosesc pentru o lucrare cu delta dunarii...una mai ambianta...va rog un sfat..mersik

    RăspundețiȘtergere
  7. personal recomand "Fades and Dissolves"...sunt mai "calde". Ceva mult prea dinamic poate fi obositor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa cum spune si titlu "PowerPoint ca mijloc de prezentare" te folosesti de prezentare pentru ati "prezenta" mai bine atestatul....prezentarea nu reprezinta un atestat in sine.

    RăspundețiȘtergere