joi, 30 aprilie 2009

Portofoliu

Portofoliu reprezinta un "dosar" care pe langa notiuni introductive(teorie) va contine si "explicarea" proiectului. Mai exact fiecare pagina a site-ului trebuie luata si analizata,explicat ce cum si in ce fel s-a realizat.
Structura portofoliu:
  1. Prima pagina(coperta) acesta contine:titlu(titlu sau tema site-ului),nume elev,nume profesor,liceu ,an(2009).de preferat sa contina si o imagine reprezentativa pentru site sau chiar o imagine a unei pagini din site.
  2. Argument-ufff aici e urata treaba -trebuie "argumentata" tema site-ului,si in continutul acestei pagini trebuie sa se gaseasca raspunsul la urmatoarele intrebari:"de ce ai ales acesta tema?","care este tema site-ului?","ce informatii ofera site-ul?"...
  3. Teoria- notiuni teoretice,pe care le gasiti aici
  4. Prezentarea temei! unde fiecare pagina trebuie analizata si explicata!CU IMAGINI din site si chiar din programul cu care lucrati ex( Adobe Dreamweaver)
  5. Cod Sursa-cateva pagini cu cod sursa al site-ului (intre 2 si 4 pagini)
  6. Cuprins
  7. Bibliografie-link-uri,denumire de carti de unde ati luat sau se presupune ca ati luat toate informatiile:atat ce se afla la teorie cat si in realizarea site-ului(ex:ati facut un site despre fluturi puneti linkul site-ului de unde ati gasit informatia despre fluturi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu